Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشته فهمیده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی سردار دل‌ها و آئینه مقاومت در کشورمان و سراسر جهان هستند، اظهار کرد: در این راستا و به منظور تجلیل از رشادت‌ها و دلاوری‌های ایشان و دیگر شهدای مقاومت یک پویش ملی دانش آموزی به نام "سپاس سردار" و تحت عنوان "من یک حاج قاسم دیگر" در مدارس استان البرز آغاز شده و شروع بکار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: این پویش احساسات، دلنوشته ها، افکار و اندیشه‌های دانش آموزان را در ارتباط با شهید والامقام "سردار سپهبد قاسم سلیمانی" و همچنین الگوپذیری از این شهید بزرگوار را به نمایش می‌گذارد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی اسوه ایثار و شهادت بودند و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، این سردار شهید نمونه‌ای از تربیت شدگان شدگان مکتب جهاد و مقاومت هستند، به همین دلیل جهت پاسداشت سال‌ها مجاهدت خالصانه شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی و همچنین ایثار و ولایت پذیری ایشان، مقرر شد تا فرهنگ سازی در خصوص رشادت‌های ایشان در میان دانش آموزان داشته باشیم و به همین دلیل است که پویش ملی "سپاس سردار" در قالب دلنوشته های دانش آموزی خطاب به شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد که دانش آموزان می‌توانند آثار و دلنوشته های خود را در قالب یک صفحه و حداقل در ۱۲ سطر برای شرکت در پویش داشته باشند، در این خصوص بخش نامه‌هایی به نواحی آموزش و پرورش استان البرز ارسال شده است.

به گفته فهمیده، دانش آموزان البرزی تا تاریخ ۳۰ دی ماه سال جاری فرصت دارند تا دلنوشته های خود را به سازمان دانش آموزی ناحیه یا شهر محل تحصیل خود تحویل دهند.

وی در ادامه گفت: آموزش و پرورش استان البرز بعد از دریافت تمامی آثار و دلنوشته ها؛ تا تاریخ دهم بهمن ماه سال جاری کار داوری آثار را انجام می‌دهد و در نهایت دلنوشته های ارسالی در دبیرخانه مرکزی ویژه پویش ملی "سپاس سردار" در البرز بررسی می‌شود، تلاش ما این است که تا اواخر بهمن ماه و یا در نهایت تا قبل از پایان سال ۹۸، در قالب انتشار یک کتاب نفیس یا برگزاری یک نمایشگاه آثار ارسالی دانش آموزان را به نمایش بگذاریم.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز بیان کرد: در یکی از روزهای دهه فجر امسال ویژه برنامه‌ای در خصوص دانش آموزانی که دلنوشته های خود را به پویش ملی "سپاس سردار" ارسال می‌کنند برگزار خواهد شد و تجلیل از برگزیدگان را نیز در همان ایام انجام می‌دهیم.

وی در مورد معرفی آثار منتخب دانش آموزی پویش ملی "سپاس سردار" به دبیرخانه کشوری برگزار کننده این پویش گفت: این کار را در دهه فجر امسال و با معرفی برگزیدگان استانی به این دبیرخانه انجام خواهیم داد تا وارد مرحله داوری کشوری شوند، اما هنوز زمان برگزاری مرحله کشوری پویش ملی "سپاس سردار"مشخص نشده است.

وی ادامه داد: در حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز برنامه‌ها و اقدامات بسیار زیادی در حال شکل گیری است و در کمیته هماهنگی بزرگداشت مقام شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت برنامه‌های بسیار خوب و متنوعی در نواحی مختلف قرار است برگزار کنیم، تمامی این برنامه‌های پیش بینی شده تا تاریخ چهلمین روز شهادت این شهدای بزرگوار اجرایی خواهد شد.

کد خبر 4819336

منبع: مهر

کلیدواژه: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی آموزش و پرورش البرز قاسم سلیمانی سردار سلیمانی 9 دی بوشهر ایلام شهادت خطبه های نماز جمعه قزوین شیراز بارش برف سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مشهد گرگان شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۴۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد

ایسنا/البرز مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز گفت: سالانه بین ۸ تا ۹ هزار دانش آموز به جمعیت دانش‌آموزی استان از طریق مهاجرت اضافه می‌شود و همین نیاز به توسعه فضای آموزشی را دو چندان کرده است.

به گزارش ایسنا، علی حجرگشت روز سه‌ شنبه ۱۱ اردیبهشت در مراسم تجلیل از معلمان اظهار کرد: بیشترین مشکلی که در بحث تراکم دانش آموزی با آن مواجه هستیم، موضوع مهاجرت  است و به این علت تراکم دانش آموزی در استان بسیار  بالاست. در این خصوص مشکلی که به ویژه در شهر کرج و فردیس با آن مواجه هستیم،  مشکل کمبود زمین است لذا تقاضا داریم که ارگان‌ها و نهادهای ملی چنانچه زمینی دارند، در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند تا در مسیر نهضت مدرسه سازی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در صورت تامین زمین با استفاده از منابع دولتی، استانی و خیرین که بیشترین سهم را در این مشارکت دارند، می‌توانیم از این فضاها در جهت توسعه فضای آموزشی استفاده  کنیم. در حال حاضر در بحث اعتبارات دولتی و خیرین مشکل کمتری وجود دارد و مشکل اصلی توسعه فضای آموزشی کمبود زمین در این دو شهر است.

حجر گشت بیان کرد: اگر بخواهیم به استاندارد مورد نظر در فضای آموزشی برسیم و با احتساب اینکه تعداد دانش آموزان بین ۲۵ تا ۳۰ نفر باشد و مدارس هم به صورت یک نوبته فعالیت کنند، تقریباً به ۱۱ هزار کلاس نیاز داریم. این یک نگاه مطلوب و ایده آل است و حداقل به  ۳۰۰ مدرسه در استان نیاز است. البته تلاش می‌کنیم که تراکم بیشتری به کلاس‌ها تحمیل نشود.  

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز ادامه داد: به ویژه اینکه در بعضی مناطق استان مثل ناحیه ۴، محمدشهر، کمالشهر، شهر جدید مهستان و فردیس مشکل تراکم بیشتری داریم، لذا از دستگاه‌های ملی استدعا دارم چنانچه زمین مناسب در اختیار دارند از این جهت به آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: اما با همت مسئولین در سفر ریاست جمهوری،  در خصوص توسعه فضای آموزشی  ۱۰۰ مدرسه در دوره اول و  ۱۰۰ مدرسه در دوره دوم مصوب شده و استانداری هم متعهد شده که با توجه به ظرفیت‌های استان ۱۰۰ مدرسه ساخته شود. در دوره اول مصوبات تاکنون مجموعاً ۱۳۰ مدرسه تکمیل یا عملیات ساختمانی آن آغاز شده است.  

وی با اشاره به توسعه فضای ورزشی گفت: تا پیش از دولت سیزدهم کمتر از پنج زمین ورزشی در استان وجود داشته، اما امروزه حدود ۵۰ زمین ورزشی به مدارس اضافه شده و  ۲۰ فضای دیگر در سال ۱۴۰۳ اضافه خواهد شد. متاسفانه استان در بحث اردوگاهی دچار کمبود است اما اردوگاه شهید بهشتی کردان را احیا کردیم و همچنین اردوگاه حضرت فاطمه الزهرا(س) در ماهدشت که متعلق به آموزش و پرورش تهران بود،  با دستور وزیر و پیگیری مسئولین استانی به استان واگذار شده و دانش آموزان در حال استفاده از این فضا هستند.

حجرگشت درباره توزیع شیر رایگان گفت: برای اولین بار توزیع شیر رایگان در مدارس بعد از سال‌ها مجدداً آغاز شده و در بین حدود  ۲۴ هزار دانش آموزان ابتدایی هفته‌ای دوبار شیر توزیع می‌شود و تا پایان اردیبهشت مراحل بعدی ادامه خواهد یافت.

وی در خصوص جذب نیروی انسانی افزود: جذب نیروی انسانی با توجه به رشد دانش آموزی و شاخص‌هایی که جذب نیرو در آموزش و پرورش دارد، در استان به عنوان یک نیاز اساسی  است، در این راستا سیاست آموزش و پرورش و مسئولین نظام این است که معلم را فقط از طریق مجرای قانونی یعنی دانشگاه فرهنگیان جذب کند اما چون پذیرش دانشگاه فرهنگیان کم است  از این رو مجبوریم از طریق آزمون و استخدام‌هایی که از طریق ماده ۲۸ اتفاق می‌افتد، جذب انجام دهیم.

حجر گشت در ادامه گفت: سال گذشته حدود ۱۶۰۰ نفر در استان البرز جذب شدند و در سال جاری هم ۷۲ هزار نفر در سطح ملی و دو هزار نفر در استان البرز در رشته‌های آموزگاری، دبیری، هنرآموزی و نیروهای کیفیت بخشی که شامل مربی، مشاور و مراقب سلامت است، جذب خواهند شد. مرحله ابتدایی این آزمون‌ها برگزار شده و در آستانه مرحله گزینش هستیم، دو مرحله دیگر در اردیبهشت برگزار و در خرداد گزینش آنها انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به اقدامات صورت گرفته در خصوص دانش آموزان بازمانده تحصیل افزود: بعد از دوران کرونا با بخشی از دانش آموزان بازمانده از تحصیل مواجه شدیم البته استان البرز جزء استان‌های رده بالای کشور از لحاظ پوشش تحصیلی دانش آموزان بازمانده بوده و تعداد این دانش آموزان به نسبت کل دانش آموزان استان کمتر بوده است. به ویژه اینکه در پایه‌های اول ابتدایی مشکلی که وجود دارد آماری که ثبت احوال می‌دهد با آماری که در جامعه وجود دارد، منطبق نیست و این ممکن است به دلیل مهاجرت‌هایی که به استان و یا برعکس صورت می‌گیرد باشد.  

وی یادآور شد: اما طرحی را در آموزش و پرورش داریم تحت عنوان طرح شهید محمودوند که وظیفه آن شناسایی و جذب این عده از دانش آموزان است و اعتباری هم برای آن پیش بینی شده است. طبق گزارش‌ها پوشش ۷۰ درصد این دانش آموزان که قابل شناسایی بودند محقق شده است. اما به مدیران مدارس اطلاع رسانی شده  که این دانش آموزان را شناسایی و جذب کنند. حتی در قرارگاه  اجتماعی استان این مطرح شده که مدیران محلات کمک کنند تا دانش آموزان بازمانده از تحصیل را به ما معرفی کنند،  از تمام سمن‌ها و گروه‌ها هم می‌خواهیم در این خصوص کمک کنند.

وی در تشریح برنامه‌های گرامیداشت روز معلم افزود: به جهت گرامیداشت مقام معلم دیدار معلمان نمونه با مقام معظم رهبری، دیدار  ۴۰ نفر از معلمین نمونه با استاندار و همچنین دیدار ۳۰۰  معلم منتخب و نمونه استانی با رئیس جمهوری انجام می‌شود. خوشبختانه یک رویکرد مهم و جدید دولت محترم در خصوص مسائل آموزش این است که هزینه کردن برای آموزش و پرورش یک سرمایه‌گذاری است و بر روی این موضوع تاکید داشتند.

وی ادامه داد: در استان با نواختن زنگ سپاس معلم در یکی از مدارس این برنامه‌ها آغاز شده و در همه مناطق هشتگانه و تمام شهرهای اقماری مسئولین محترم شهر و روستا هم برنامه‌های مدونی را پیش بینی کرده‌اند که در این ایام برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی